България - бойното поле на Германия и Русия

Ще го повторя пак защото повторението не е майка на тиквите.
Не вярвам на историята, особено "българската" защото е писана и преправяна от съвецки помаци няколко века вече. 
Вярвам на символите.
Не сме траки защото всеки е виждал тракийското златно съкровище и е чувал за Спартак, но за българските все още се чака. Не сме номади /конен народ/ защото българите сме като камъните.
Веднъж установени на едно място е много трудно да ни преместят. Това го знае целия свят и даже се бъзикат. Ще дам пример по-долу.
Сърбите са "номади". Те обикалят и се врат навсякъде и на всяко гърне похлупак.
Българите винаги сме живяли около Черно море. От южната страна, от изток, от север и сега от запад. Който търси български корени да ги търси по тези места. Защо около Черно море няма да кажа.
Примерът за неместенето, аз мога много да дам, но този, на който се смях със сълзи тук в Палма де Майорка преди години. Значи виждам някаква карамбола, "Престъпника" избяга и една бабка, местна майоркинка се кара на полицаите
- Ама защо го оставихте да избяга бе? И те и викат
- Спокойно бе госпожа, ние го знаем къде живеем, той си живее все на едно и също място точно срещу резиденцията на Краля. Ще идем после да го приберем.

Смятайте какво ни струва това, което се случи последните 26 години - да емигрират два милиона българи, ...

Същите тези символи ми казват, че руснаците и германците /прусаците/ са от едно и също племе и в този ред на мисли Втората световна война е една братоубийствена война.

  • Почват да маршируват още в коремите на майките си. Като чуят военнен марш дупката на гъза им става по-дълбока от Марианската падина
  • Агресивни, вечно правят войни, грабят и разрушават. Но въпреки това не умеят да воюват, всеки ги бие. Само който не се е хванал не ги е победил. 
  • Имат култ към възрастните. Най-възрастният казва. Путин не е изключение, той е за парлама. Има някой дъртак зад него който командва. 
  • Имат култ към смъртта. Германците не го афишират, но съм сигурен, че и те си имат някъде скрита мумия да и се кланят по подобие на мършата на Ленин. 
Поради този култ към възрастните, понеже ние сме много по-стари, имат ни уважението  традиционно бием и немци и руснаци. Дали на война или на мач се тая. поради този култ те няма да ни убият, но искат да ни владеят.
Борбата за България е между Германия и Русия. Турция няма нищо общо. 
Цар Борис III е постъпил правилно, всеки е чувал крилатата му фраза "Винаги с Германия, никога срещу Русия". Руснаците са го убили ясно защо. 45 години комунизъм са предостатъчни и за най-тъпия да разбере. Ако беше останал жив и сто червени армии на Дунава нямаше да сменят режима. Има снимки, на които се вижда как се е разхождал без охрана, а не като сегашните толупи Хората са го обичали и уважавали. Но освен това вероятно според мен и поради това, че е имал някаква уговорка с тях и се е отметнал. Предал ги е с една дума със съюза си с Германия. А руснаците са отмъстителни и винаги убиват "предателите" както се вижда и от най-новата ни история.

Германия и Русия имат различни схеми и инструменти на действие, но тази борба за надмощие по нашите земи най-лесно се вижда в лицето на Бойко Борисов, който е очеваден съвецки помак, но пък тича да се вре за щяло и нещало под полата на г-жа Меркел.
Понеже българите една фейсгрупа не могат да създадат без да се изпокарат, следва че всички български партии са чужди проекти. Аз много се очудих как Тиквата успя толкова бързо да създаде ГЕРБ. Явно не са руснаците защото те си имат БСП, Атака и ДПС.
Но пък ключовата думичка "бързо" хехе си е коронен немски номер, така че ясно нали кой стои в основата на ГЕРБ.
Мен лично тази си тяхна борба не ме интересува стига да не закачат нас българите...

Коментари

Популярни публикации