Президентът

Аз съм дълбоко и безднадеждно отчаян от българския народ.
Тоя народ когато и да умре все ще е късно! Това че са диви налъми не ме притеснява - това се оправя в рамките на едно поколение с глад, бой и ебън. Това че са майкопродавци, русофили, туркофили, англофили и прочие гъзофили и дефакто почти няма българи и това не ме притеснява. Две три глави на дръвника и останалите сами ще изберат дали са българи или кой откъде е.
Но да плюят българският президент и то пред чужденци, това отказвам да го разбера. Президентът е символ, също като знамето и химна!
Символ на българският народ. Нещо като цар.
Това значи, че българите са забравили единственото нещо, довело до много победи и спасявало през вековете - един бог, един цар, един език!!!
Това е фундамент, това е корен, това е базата върху, която е изградено всичко останало.
Не ме интересува педераст ли е, кой го бил поставил, тиквата, миквата, циганите или марсианците за президент.
Ако ще и зелена крастава жаба да е, това е нашия президент в момента и аз ще го защитавам, защото е символ на единоначалието.
Защото хората, които го плюят, все едно плюят върху мен като българин и върху корените ми и всичко в което вярвам.
И на кого помагат като го плюят?! На някаква си руска пуча въшка ...

Това, което се случва в момента /17.11.2015/ се нарича изпитание с огън! Президентът Р.Плевнелиев се оказа единствения, който защитава естествената прозападна ориентация на България и заплахата от руска агресия на Балканите.
Останалите тикви, микви и прочие съвецки помаци нямаше как да не се обадят. Ето това е изпитанието.
А тя си е напълно реална и схемата е позната от векове и се вижда даже и в момента какво се случва в Украина.
Първо се избива/прогонва/разселва коренното население. В случая с Украина Сталин е избил и разселил кримските татари по цялата руска пустиня. По ирония на съдбата те са българи. След това е заселил руснаци. И сега тези руснаци казват - ами Крим си е наш и Украина си е наша. А забравят да си спомнят, че даже и името Русия е откраднато от същите тези украинци и Киевска Рус.

Това да ви напомня за една малка страна?! За една емиграция?! За едно черноморие?!
За едни караници и тупаници кой е по голям съвецки помак? Коя партия е по проруска от руските?

Цар Борис III е казал "винаги с Германия, никога срещу Русия", защото тогава е било друго време, с други хора и други реалности, но въпреки всичко това не го е предпазило от руските убийци та да могат да си спретнат една руска губерния за чудо и приказ на Балканите.
Сега обаче времето е съвсем друго, Русия скоро ще бъде разпарчосана и отвън и отвътре защото тази 1/6 територия от Земята дето се води руска са я откраднали по същия начин, по който сега го правят с Украина. С милиони и милиони убийства.
Ще си умра от смях ако руснаците решат да отхапят черноморието на България и единствено турците ни защитят.
Западът няма да ни защити, така както не защитава и сега Украина. Ако не ги бяха накарали да си предадат ракетите на Русия, сега Москва нямаше да я има вече, но уви ги оставиха с  голи ръце и розови обещания.

И накрая, все още се чудя как да обясня този тънък и неуловим нюанс на средностатистическия тиквоизбирател, но на референдума за електронно гласуване предложен от президента гласуваха ЗА повече от два милиона българи...

Коментари

Популярни публикации