Крим

Четох една статия дали Русия щяла да върне Крим на Украина.
Вижте, когато казвам, че ще видя преживе Кремъл барабар с джамията с кръстовете до него сринати със земята го казвам за да не видя цялата Москва срината със земята.
Това е игра на вероятностти.
И както всяко вероятностно нещо например най-обикновено човешко раждане някои неща са по-вероятни да не кажа сигурни отколкото други.
Това за Кремъл е сигурно, докато това за Москва все още е на кантар аха аха.
Същата работа и с Крим. Това е абсолютно сигурно, че ще го върнат при това обвързан с розова панделка защото когато утре Китай сложи ръка на Сибир, който и без това си е техен никой няма да защити Русия.
Така че ще го върнат, но с цената на много жертви и разбити съдби.
Ама какво да ги правиш, руснаците са си мародери, вари ги печи ги пак мародери.
Рушат, убиват и съсипват всичко до което си докоснат мръсните руски ръце. Те нямат вина за това де. Не все може да устои на Сатаната, но пък и Сатаната не може да обладае който и да е.
Представете си Ленин как рецитира "Комунистическият Манифест" под Статуята на Свободата и ще разберете какво имам предвид.
Аз няма да спра да ги наричам мародери, те и без друго са си мародери, докато не кажат истината как точно са убили Цар Борис III.
Тяхните царе да си ги убиват колкото искат, но да посегнат на нашия е груба грешка. А аз знам само един начин за приключване на нещата и го владея до съвършенство.
Ако си признаят това и се махнат от Черно Море може и да ги спася и този път.
Естествено като ми дойдат наведени и надупени както винаги са идвали ...

Коментари

Популярни публикации