Преходът


Мързи ме да пиша, затова с две думи ...
Това, което трябваше да направим 1990 година и все още е почти късно.
Някъде около 300 хиляди са яничарите в България. Почти всички са си явни съвецки помаци.
Това са тези, които намазаха и блажат от "прехода". Тези същите дето им викат ‪#‎КОЙ‬ 
Те са разпръснати по законодателната, изпълнителната и съдебната власт, които на теория трябва да са независими, но съвсем очевадно си действат напълно зависимо. Защото са навързани кат волски черва. 
Ако приемем, че са ни ограбили с по един милион евро всеки, а те са много повече, разделено на 8 милиона народ се падат някъде по около 50 хил. евро. на човек. 
Бял, зелен, пембян, българин, циганин, турчин, пенсионер, бебетата и така нататък. Пари достатъчни за осигуряване на жизнения им минумим. 
Понеже тези яничари всичките са "наследници" на комунистическата диктатура много лесно може да си ги върнем. 
С едно велико народно събрание е работа за 15 минути да се гласува закон, който ги обявява за престъпници с последваща конфискация на всичко, което имат те и роднините им. 
Няма да ги убиваме защото не е хуманно, а ще ги оставим да ровят по кофите за боклук или да бачкат в европа започвайки от нулата, както останалите 2 млн. емигранти. 
Всичко руско се конфискува също, понеже така се прави с държава окупатор. 
Всичко офшорно се национализира също понеже така правят белите държави. 
Всички договори и закони приети от тези престъпници и най-вече по време на "прехода" се обявяват за невалидни. Някои може да ни съдят в международните съдилища, но едва ли защото не са прости. 
Понеже държавата, републиката беше на всички нас е честно всички да имаме дял от нея, а не банда яничари. 
Това също се прави много лесно. Всички активи на държавата се превръщат в акции на няколко държавни дружества и се раздават по равно на всичките 8 млн. български нещастници . Акции, които не могат да се продават 50 години,а само наследяват. За 2 поколения очевадно защо.
Понеже в България явно няма хора добри мениджъри и специалисти, ще се наемат отвън. Човек, който работи на същата позиция в Испания като лайнасирян получава 30 хил. евро заплата, а оня 100 хил. Очевадно, че испанеца с удоволствие ще дойде в бг за още 20 хил. отгоре общо 50 и пак ще сме на далавера защото е на половината на лайното сега. 
Яничарите и бившите комунистически величия си мислят погрешно, че като са изнесли парите навън и закупили имоти и активи навън могат да се скрият навън. Глупости на търкалета. Българи има навсякъде вече, няма къде се скрият от ловците на глави. 
Трябва и да се напише нова конституция като ревизия на търновската понеже комунистическите очевадно са незаконни. 
Една призидентска република е напълно подходяща форма на управление за нашия малък народ. Трябва и да се разреши на всички българи по света, Македония, Украина, Унгария, Афганистан, Чечня, Бавария, Паис Баско и тн. и тн. да придобият български паспорт ако искат. 
Това не се ли направи сега, лустрация с последваща кастрация можете спокойно да сложите тиква отгоре на гроба на България и ще си махаме дружно от бъдещите учебници на археолозите също като латиносите сега. 
Ако не го направим ние и то съвсем скоро, ще го направят капиталистите, в момента, в който кажат, че не признават българския съд. Вече им знам номерата.
Та така ...

Коментари

Популярни публикации