Имперска Русия

Имперска Русия е убила повече българи от всички останали врагове на България взети заедно!
Руснаците са едни диваци на север дето оня излязоха от землянките, брадати и космати, генетично увредени с нелечимата болест "имперска русия"

Ако не бяха убили цар Борис III и осемнайсет червени армии на Дунава нямаше да сменят режима с руско-селската диктатура дето ни погуби последните 70 години.

От нет-а: "Под натиска на Кремъл в България започва насилствена колективизация. Заради отказ да предадат земята си, дори партийни членове ще бъдат изключвани от БКП и пребивани. Отнемането на собствеността води до невиждан спад на селскостопанската продукция и до разкъсване на здравите родови връзки в българските семейства, изграждани със столетия.
Още по-фатално – от началото на 50-те години ще започне и спад на раждаемостта сред българския етнос, за сметка на останалите етноси. Само за 4 десетилетия демографският срив ще е такъв, че ООН ще обяви българската нация за най-бързо изчезващата. Ще започне безумна индустриализация с остарели и неефективни съветски технологии и машини, които България ще бъде принудена да изплаща също с валута. България ще бъде задължена до 1989 г. да предава селскостопанската си продукция на СССР под себестойност.и подобно на останалите държави от Източна Европа да хрантути една ненаситна империя. До 1960 г. в хазната на БНБ не остава и цент. От 1961 г. до 1964 г.
Москва ще изземе и целия златен резерв на БНБ – 32 тона злато. Трети фалит държавата ще обяви през 1969 г., когато сестрата на Луканов, подуправител на БНБ отново докладва на Тодор Живков, че в хазната на БНБ няма необходимите 50 милиона долара за изплащане на задължения към Московска народна банка. Правителството е принудено да стартира схеми с контрабандни канали за набавяне на валута. Така през 1989 г. България ще осъмне от „дружбата“ с колосален дълг от 10 милиарда долара."


Казвал съм го и друг път, че Русия ще се разпадне на 5-6 по малки държави, по-точно на градове-държави. Китай ще си го вземат сибир нали. Това е сигурно. но за разлика от Аркадий Бабченко знам и кога. Някъде 2030 година ще приключи всичко.
Е, ще ги изтраем още 14 години, не е кой знае колко :)))
++






Кратка история на българо-руските отношения (само сухи исторически факти): През 971 г. руските орди на княз Светослав разрушават Плиска и скоро отслабена България е завладяна от Византия - края на Първото Българско царство. При края на Второто Българско царство, когато България пада под османски ятаган, Киевска Русс не си мръдва пръста за нас. За нас се застъпва Европа и организира 2 похода, и двата завършили с поражение - при Николол през 1396 и при Варна през 1444. През 1552 Иван Грозни унищожава Волжка България. Във войните си с Турция 18-и век, руснаците отвличат десетки хиляди българи за крепостни. Русия е против създаването на Екзархията в 1870. Плащаме войната 1877/78 с 32 тона злато. Русия е против Съединението и изтегля офицерите си преди войната със Сърбия. Детронира княз Батенберг, искащ независима България. Напада ни през 1916 и е бита от ген.Тошев в Добруджа. Организира метежа от септември 1923 и плаща взрива за църквата Св.Неделя през април 1925. Москва измисля термина "македонска нация" и откъсва жива плът от българската плът. След 1944 избива елита и прави от България коцлагер. Започва съветското иго.Нас ни спасява това, че нямаме обща граница с Руската империя и със СССР в последствие. Всичките им съседи са пропищели от тях. Като се започне от Финландия, та чак до Афганистан.

Коментари

Популярни публикации